Blir det tre nya iPhone nästa år?

Vad är det för mobil som det går rykten om i Kina? Och när kommer den i sådana fall att lanseras? Rykten gör gällande att Apple filurar på hela tre nya mobiler till 2018.

 

Den perfekta julklappen eller presenten till någon med en iPhone är ett iPhone batteri som gör att du kan använda din smartphone ännu längre utan att den laddas ur. Men vad är egentligen nytt när det kommer till Apple?

 

Kommer det en helt ny iPhone från Apple i vår?

 

I en artikel i mobil.se går det att läsa om hur det kan komma en helt ny iPhone redan i början av 2018, det år som står precis för dörren nu i december 2017. Det är kinesiska tidningen Economic Daily News som hävdar i en artikel att man har fått reda på att en ny iPhone, iPhone SE tillverkas i taiwanesiska fabriker i indiska Bangalore.

 

Den billigare iPhone lanseras i mars 2018 – enligt läckor

 

Mobilen iPhone SE är Apples billigare variant av den smarta telefonen. Tydligen ska den ha en skärmyta på bara 4 tum och se ungefär ut som iPhone 5S. Den nya enheten förväntas vidare att lanseras redan i mars nästa år enligt läckor som kommit fram till den stora kinesiska tidningen. Den kommer vara rustad med 2 GB arbetsminne och valbart lagringsutrymme, ha en bakkamera på 12 megapixlar och ett batteri på 1 700 mAh. Mer om detta går det att läsa om i den ovan nämnda artikeln.

 

I en artikel i MacWorld IDG går det att läsa om ännu fler rykten som omsusar denna spännande doldis. Uppgifter säger att den billigare iPhone kommer att ha en baksida av metall och en lcd-skräm. Dock är det andra uppgifter om tumbredden som kommer fram här, 6,1 tum närmare bestämt. De två dyrare mobiler som lanseras senare under hösten 2018, kommer vara lite mer exklusiva och ha oled-skärmar. Det blir alltså förmodligen hela tre mobiler från it-jätten Apple nästa år. Mer om detta här.