IPhonen äger!

Att IPhonen har blivit en trendig pryl, kan vi nog alla hålla med om. För även om många av oss säkerligen gick runt och ”vägrade” införskaffa denna High-techpryl, så sitter de flesta av oss nu med en IPhone 4 i handen. Och även vi har lärt oss att ett liv utan en IPhone, knappast är ett liv, i alla fall inget värdigt sådant.

Visst, det finns fortfarande de som påstår att Androidmobilerna är bättre i många avseenden, men det är något som vi IPhoneälskare vägrar att kommentera. För alla vet ju att IPhonen alltid kommer att äga och vara störst, bäst och vackrast på marknaden. Må hända att Androidtelefonen är mer avancerat och bättre ur en teknisk synvinkel, men den kommer aldrig att kunna mäta sig med den pondus som en IPhone har.

Det finns så mycket roligt att göra med sin IPhone och det bara fortsätter att komma roliga appar och IPhone tips. För Nästan alla företag, butiker och sajter har en välfungerande app, och aldrig någonsin har så många företag velat nå ut till sina kunder på ett sådant smidigt sätt som detta. För förutom alla de givna apparna de flesta har, såsom Facebook, Skype och Spotify, finns det tusentals andra spännande appar att ta del av. Det räcker bara att klicka sig ut på nätet så är man hemma och det är bara att välja och vraka.

Må hända att att det säkerligen finns en hel del roliga Android tips att ta del av, men det kan nog aldrig bli lika roliga och spännande som det kan bli när det handlar om Iphonen.